Mitt bästa budgettips!

Nu ska ni få ta del av mitt bästa budgettips 🙂

Häromdagen var jag på en plåtning och innan jag skulle börja sminka mina modeller så pratade jag med fotografen för att höra om han hade några speciella önskemål. Han sa att han ville ha mycket lyster i ansiktet på modellerna, tittade på mig och sa ”Dom ska se ut som dig i huden, du har så fin lyster” Vad hade jag använt??

Trumvirvel… tada! 🙂

6 reaktioner på ”Mitt bästa budgettips!

 1. Hej! Jag tänkte höra om du har något tips på bra saltvatten spray eller nån annan produkt för att få volym i håret… Jag brukar använda Osis dust, men tycker att det känns svårt att tvätta ur håret…

  Hoppad du har en härlig helg 🙂

  • Hej hej!
   Jag älskar Kevin Murphys Hair Resort Spray, det är en saltvattenspray som jag använder nästan dagligen. Björn Axen har en bra saltvatten spray också! Sen finns det ju jättebra produkter som är just anpassade enbart för volym, dom sprayar man oftast i hårbotten innan man fönar håret. Kolla även in Kevin Murphys Powder Puff, ett vitt pulver som ger volym till håret, kan användas även i längderna och inte bara i hårbotten.

   Ha en fin helg!! Kram!!

  • Jag använder sällan smink till vardags så denna var min ansiktskräm för dagen 🙂 Kram kram!!

  • Taaack!! Hahaha ja jag hörde och såg att han hade lagt upp en bild och önskat mig grattis 🙂 Härlig kille 🙂 Kram kram!!

Kommentera