Nylackade tassar!

Är inte så jätteförtjust i röda naglar med ville dela med mig av mitt senaste köp vad gäller lack, denna nyans gillar jag! Jag gillar nog mera orangeröda tassar än röda 🙂

Gillar de små flaskorna!

I natt ringer väckarklockan 03:45.. hua!! Ska jobba med Gomorron Sverige på SVT 🙂 När man väl är på plats går det jättebra men när väckarklockan ringer så tidigt så undrar jag alltid vad jag håller på med haha, nej jag är ingen morgonmänniska alls!

Ha en fin kväll!! ♥

8 reaktioner på ”Nylackade tassar!

  • Hahah, ja det är galet tidigt men när man väl är på plats så går det ju bra 🙂 Trevlig helg fina du!! Kram!!

 1. Hej Kicki och tack för en bra blogg.
  Du är inte möjligtvis i behov av en assistent eller har du känningar att någon annan make up artist du känner är i behov av en?
  Mvh
  Eva

  • Hej hej!!
   Åh så glad jag blir att du gillar bloggen!! Det glädjer mig!! 🙂
   Är du utbildad makeupartist/hårstylist?

   Trevlig helg!! Kram!!

   • Min dotter är nyutbildad make up artist från Maria Art i Stockholm. Jag hjälper henne att kika runt lite. Gå gärna in på hennes blogg så ser du lite vad hon kan, hon är jätteduktig. http://jenniferruuska.com/?tmp=960920
    Tänkte bara om du vet någon som är i behov av en duktig assistent.
    Måste säga att jag är imponerad av att du svarar så snabbt när man frågar om något, på många bloggar får man aldrig något svar. Bra jobbat:)
    Trevlig helg

   • Va duktig hon är! Jag är inte i behov av någon just nu tyvärr.

    Åh tusen tack, tycker det är superviktigt att svara, det är det minsta jag kan göra, är så glad att ni tar er tid att titta in här hos mig så det gör jag med glädje 🙂

    Kram!!

   • Du känner inte till någon som är i behov av en assistent eller har du några tips som jag kan föra vidare till henne? Du verkar ju ha varit i branschen ett tag och kan en hel del. Tycker du att det är värt för min dotter att även utbilda sig som hårstylist? Märker att det är en hel del som även vill ha håret fixat i samband med make up.

   • Vi gör alltid hår också på sminkjobben så det är ett måste att kunna hår om man vill in i tv/reklam/film/foto branschen. Om hon bara vill sminka skulle jag tipsa henne att jobba i butik, typ Makeup store, Face etc. Där gör dom en hel del sminkningar men är det frilansare hon vill jobba som så är det ett måste att kunna hår. All lycka till!

Kommentera