Solpuder!

Nu när vi går mot ljusare tider och solen börjar ge oss de första fräknarna kanske man vill skynda på den solkyssta looken lite. Ett enkelt sätt att göra detta är med ett solpuder.

MEN det är viktigt att applicera på RÄTT sätt, dvs inte sminka hela ansiktet utan på väl valda ställen 🙂

Ett solpuder appliceras på ansiktets högsta punkter. Använd en borste avsett för detta (puderborste) och använd en mycket lätt hand för att undvika skarpa kanter och ansiktet kan se smutsigt – fläckigt ut istället för solkysst och det vill vi ju inte. Anpassa nyansen på solpudret efter din hudton, välj inte ett för mörkt puder, det kommer bara se onaturligt ut!

Jag kan visa i ett separat inlägg hur jag applicerar solpuder på mig själv så ser ni steg för steg 🙂

Här kommer några av mina favoriter!

SOLEIL TAN DE CHANEL – BRONZING MAKEUP BASE

SOLEIL TAN DE CHANEL – SHEER ILLUMINATING FLUID

LES BEIGES – HEALTHY GLOW SHEER POWDER

BENEFIT – HOOLA BRONZ

GUERLAIN – 4 SEASONS BRONZER

DIORSKIN – NUDE TAN

MAC BRONZING POWDER

SMASHBOX – HALO HYDRATING PERFECTING BRONZER

SEPHORA – MICROSMOOTH BAKED BRONZER

Ja det var några av mina favoriter, vad har ni för favoriter? 🙂

4 reaktioner på ”Solpuder!

 1. Hej!
  Har köpt Chanel soleil tan de chanel . Vilken borste ska jag välja när jag applicerar? Den är ju lite ” krämig”
  Tack så mycket!/Anna

  • Hej hej!

   Jag använder lite olika beroende på vad jag vill ha för effekt men ofta en buffing brush (Real Techniques) om jag vill jobba in produkten i huden, eller en rougeborste om jag vill ha lättare effekt. 🙂

   Kram!!

Kommentera