Lite av varje!

Gokväll, kom precis hem ifrån SVT, varit där hela dagen och jobbat. Igår var jag som vanligt på TV4 och såhär gjorde jag Johanna! Hon hade varit utomlands och var så brun och fin så vi höll det simpelt med en hästsvans, eyeliner med vinge och knallrosa läppar, den looken passade så bra till hennes kläder för kvällen också 🙂

Åkte ju ”hem” till Sundsvall förra helgen för dop, min brorsdotter döptes, passade på att ta ledigt och stannade hemma i en hel vecka! 🙂 Lyxigt! Vädret var strålande och jag njöt varje dag (av både vädret och gott att äta) hehe

Passade på att pussa och kramas med min bäbis också som jag saknar sååå mycket!!

och en hel del shopping blev det visst, här är några av plaggen 😉

Och slutligen en ny matta till vardagsrummet haha!

Köpte även ett jättefint nagellack som jag kan visa er i morgon, ska bara måla tassarna först med lacket 🙂

Kram!!

 

4 reaktioner på ”Lite av varje!

  1. Så fin du var på dopet och så mycket fint du köpte i helgen!Det ser riktigt mysigt ut uppe i Sundsvall.

  2. Vad härligt med en hel vecka hemma, du fick en härlig vårtecken här uppe dessutom! Jag gillar blusen i djurmönstrat, var är den ifrån? 🙂

    Kram

    • Ja visst är det fin 🙂 Den köpte jag på Rut and circle, dom har även webbshop så kolla in den 🙂 Kraaam!!

Kommentera