How to – Locka håret med plattång!

Nu så, det jag har lovat er en längre tid, här kommer inlägget hur man kan locka håret med en plattång 🙂

Det finns många olika sätt att locka håret (styla) med en plattång och lika många olika lockar men detta är ett av dom.

Först och främst – värmeskydd!! Alltid!!

Jag är inte hemma i Stockholm just idag när jag gjorde detta och hade bara min tjocka plattång med mig så mina lockar blir inte lika tajta och små som med en ”vanlig” plattång men tekniken är ändå den samma 🙂

Började med ett fönat rakt hår och här är plattången!

Delade av håret med en klämma och jobbade mig uppåt. Lockade håret bort från ansiktet. Snurra tången runt ett varv, kläm inte för hårt, håll ett lätt grepp och låt den glida sakta neråt. Jag brukar hålla i toppen så den inte glider ut plattången. Då får man en lock som på bilden 🙂

När hela håret är lockat så ser det ut såhär. MEN så gillar jag INTE att ha håret 🙂 Så nu till det viktigaste..

…dra fingrarna igenom håret och separera lockarna.

Jag brukar spraya med saltvattenspray och kamma med fingrarna tills jag är nöjd 🙂

Som sagt, lockarna blir tajtare med en vanlig plattång så detta ger mera av ett ”svall” 🙂

Lycka till!

2 reaktioner på ”How to – Locka håret med plattång!

    • Taack!! Haha ja mitt hår växer som ogräs, helt galet! Jag har faktiskt aldrig testat extensions på mig själv men det är ju toppen om man vill ha lite längd eller fylligare hår 🙂 Tycker du har superfint hår som du har!! ♥ Kram!!

Kommentera