Helgens jobb!

Först och främst, TUSEN TACK för alla fina mail jag får, jag blir så lycklig att höra att ni gillar bloggen och mina tips 🙂 Det börjar ramla in bilder på era frisyrer som jag bad om i detta inlägg: Alla ”How to” frisyrer i ett inlägg! Fortsätt maila in era frisyrer som jag har inspirerat till så ska jag publicera era bilder i ett inlägg 🙂 Ni är så rackarns duktiga!!

I fredags jobbade jag som sagt med Let´s dance och i lördags var jag på SVT och jobbade med Vinterstudion, då hade vi bla besök av den talangfulle skidåkaren Johan Olsson. Otroligt ödmjuk kille!

Såhär såg Yvette ut i lördags 🙂 Yvette har jag jobbat rätt mycket med som ni har sett i bloggen och hon är sååå underbar!! En fröjd att sminka och fixa håret på 🙂 Lika vacker på insidan som utsidan!

I går söndag var det dax för dag två av Vinterstudion, 07.00 var jag på plats igen för att fixa Yvette och André Myhrer som var en av söndagens gäster 🙂

Här är en bättre bild på Yvette 🙂

Under dagen så piffas det en del 😉

När denna sändning var slut så åkte jag direkt till TV4 för jobb med mitt Fotbollsgäng, Fotbollskanalen Europa. Var rätt trött men när jag möttes av dessa skålar blev jag pigg igen 🙂 Sockerchock delux haha

Gänget redo för sändning 23:15!

Efter denna 17 timmars arbetsdag så stupade jag i sängen, lycklig över att få jobba med så härliga människor och att få jobba med det jag brinner för!! ♥

Glöm nu inte att maila in bilder på era frisyrer! 🙂

 

Kommentera