Dagens jobb!

I dag har jag sminkat två kvinnor som har skrivit en bok tillsammans. Vi gjorde pressbilder och bilder som kommer vara med på omslaget i boken. Fotograf var den fantastiska Peter Knutsson.

Använde typ bara MAC på dom båda 🙂

Foundation: Face and body – MAC

Concealer: MAC

Puder: MAC

Rouge: Warm soul – MAC

Shading: Harmony – MAC

Ögonskuggor: Använde typ 3-4 olika på dom båda – MAC

Läppglans: från And other storys och Estelle and Thild

Kajal: Teddy – MAC

Mascara: Loreal

Ögonbryn: Tribrow – Makeup store

Härliga kvinnor som jag önskar all lycka till med boken!!

Kram kram! ♥

6 reaktioner på ”Dagens jobb!

  1. Hej!

    Idag testade jag en enkel variant av den håruppsättningen du lade ut för ert tag sedan. Jag skippade flätorna men tuperade håret lite för att få lite höjd… Fått massa komplimanger här på jobbet och känner mig väldigt fin och relativt enkelt o fort fick det…. Så tänkte passa på att tacka 🙂 Och hoppas på fler tips!!

    • Åh så rackarns glad jag blir!! Det är exakt så jag hoppas kunna inspirera 🙂 Va skoj!! Kram!!

  2. Hej!

    Tänkte passa på att tacka för tipset med håruppsättning som du beskrev för ett tag sedan… Provade en förenklad variant idag, hoppade flätorna men tuperade lite för att få lite mer volym… Den var relativ enkel och gick fort att göra! Det bästa är att jag känner mig jättepiffig och fin och har fått många komplimanger av kollegorna 🙂

    Tack!! Hoppas på fler fina hårtips 🙂

Kommentera