Chanel vår 2014!

Ett av mina favorit märken vad gäller smink är Chanel, jag använder många av deras produkter både privat och på mina kunder. Lite dyrt är det, jag vet, MEN vad jag erfar så är det lite så att man får vad man betalar för.. inte alltid men väldigt ofta.

Min favorit foundation all time är just denna ifrån Chanel! ♥

Här är jag sminkad med denna foundation, den ger så fint lyster och liv till huden tycker jag. Hur du fixar lockarna visar jag HÄR steg för steg!

Har klämt på lite vårnyheter ifrån just Chanel och passade på att testa denna palett på Johanna igår när jag sminkade henne inför sändningen på TV4, måste säga att jag älskar denna!! Kommer bli en stor favorit i sminkväskan 🙂

Andra fina vårnyheter kommer här, ett axplock bara! 🙂

Ha en härlig måndag!!

Kram kram! ♥

5 reaktioner på ”Chanel vår 2014!

 1. Jag är nog den enda i världen som inte alls är så nöjd med min Chanel foundation. Den är inte kass, men för det priset förväntar jag mig absolut mer.
  Jag gillar mineraler och provar just nu Youngbloods. En undran över just mineraler. Tycker att de ibland lägger sig i porerna och ”på huden” efter ett tag. Är det för att jag med min torra hud har en kräm under som inte passar eller har jag jobbat in produkten för dåligt? (Tycker iofs att jag cirklar på en god stund med borsten)

  • Hej!
   Jag är personligen inte ett stort fan av mineralsminket i puderform för just denna orsak. MEN det gäller att jobba in produkten ordentligt i borsten först och ta lite i taget. Använder du primer under? Om inte så testa det! Det finns mineralsmink i flytande form också, kan vara värt att testa. 🙂

   Kram!

 2. Jo, primer och jobba, jobba in den. Känns som det oftast är på vintern som detta uppstår, dvs när jag är torr och har fet kräm under. Får prova vidare och annars gå tillbaka till flytande, men jag tycker aldrig att de täcker nog bra.

 3. Hej,

  men oj vilken fin Chanel palett, den vill jag också testa. På bilden där du har sminkat Johanna, så gillar jag hennes läppstift/läppglans, är det också från Chanels nya vårkollektion? Tack på förhand:)

  • Hej hej!
   Ja den är superfin!! Kan varmt rekommendera denna palett 🙂
   Läppglanset är ifrån Clarins. Har skrivit om dessa glans i ett inlägg så om du bläddrar bakåt några sidor så ser du dom där 🙂
   Ha en fin dag!! Stor kram!!

Kommentera