Nyhetsmorgon med bröderna Timell!

Oj vilken härlig jobbmorgon/fm det blev idag, roliga gäster och härliga kollegor. Såg ni programmet? Jag var på plats 06.00 i morse och började med att sminka bröderna Timell. Martin har jag jobbat med mycket så det var ett kärt återseende 🙂

Vi hade ju även den fantastiska artisten John Newman på plats med band 🙂

Det här glada gänget var på plats 🙂 Visst va Alcazar bra på Melodifestivalen!! Jag tippar att dom vinner i år!

Vår egen solstråle Ulrika levererade vädret i morse 🙂

Men hon får se upp för snart tar jag över hehe 😉

Här är morgonens kollegor och sminkgäng!! ♥

Det var det jag hann fota i morse 🙂 Nu ska jag ut på en promenad och andas lite frisk luft!

PS. Ni vet att jag finns på Instagram va? KICKIMAKEUPARTIST

Ha en härlig lördag! Hörrni det är så roligt när ni kommenterar och visar att ni läser, ställer frågor och sånt. Mera av den varan vore trevligt 🙂

Kram kram!!

4 reaktioner på ”Nyhetsmorgon med bröderna Timell!

  • Tusen tack!! Va glad jag blir att du gillar det 🙂 Ja det är kanske världens roligaste jobb 🙂 Ha en fin kväll!! Kram!!

 1. Vilken rolig jobbmorgon! Såg bröderna Timell i Nyhetsmorgon för ett tag sedan (inte igår), de verkar roliga dem 🙂 Tycker också att Alcazar var bra i Mello, jag hoppas de vinner. Sedan är de nog kända i vissa av länderna i Eurovision redan och det borde ju vara ett plus 🙂

  Ha det gott fina du!
  Kramar

  • Ja det var en härlig morgon 🙂 Vi får hålla tummarna för dom i finalen! 🙂
   Ha en fin måndag fina du!!
   Kram kram!!

Kommentera