Let´s dance pressdag!

I morse, 06.00 närmare bestämt så infann jag mig på Grand Hotel i Stockholm och sminkade några av årets Let´s dance deltagare. Det var en sk pressdag. Dvs deltagarna presenteras, intervjuas och blir fotade av all möjlig press. Vi var 6 sminköser på plats. Jag sminkade/fixade hår på Kenza, Jeanette, Patrik Sjöberg och Benjamin Wahlgren. Tog lite bilder så häng med! 🙂

Kenza!

Jeanette!

Benjamin!

Om ni tittade på Nyhetsmorgon i morse så såg ni mig där när jag sminkade Kenza 🙂 HÄR kan ni se klippet, jag har Zebra byxor på mig. Apropå det så fick jag och Jessica Almenäs oss ett gott skratt då vi kom matchade även denna morgon 🙂 Ni såg ju jackorna som vi köpte samtidigt 🙂

Här är dom, årets dansare 🙂

Denna utsikt skulle man ha varje dag 🙂

Kommer ni kolla på programmet?

Sen åkte jag till Skolverket för att sminka två damer som skulle spela in en instruktionsfilm, inte samma typ av sminkningar som tidigare på dagen precis 😉

Ha en fin kväll!

Kram Kram!! ♥

4 reaktioner på ”Let´s dance pressdag!

  1. Verkligen annorlunda sminkning på det andra jobbet kan jag tro 😉
    Jag kommer självklart att föja Let´s Dance, älskar det! Ha en bra dag! Kram

Kommentera