Själen måste få sitt!

Skönhet! Skönhet handlar så mycket om ytan men den riktiga skönheten kommer inifrån, på riktigt! En lycklig själ strålar. Vad gör ni för att ta hand om era själar och må bra?

Idag har jag gett min själ det den behövde. I ett solstrålande Stockholm har jag varit ute och gått i flera timmar och tankat energi för veckan som kommer. Det är något jag gör varje dag och har gjort i många många år, långpromenader i ur och skur. Det är så skönt. Detta kombinerar jag med styrketräning.

När jag känner mig stark i kropp och själ så känner jag mig lycklig och vacker. Jag tackar även för livet varje dag, det känns rätt på något vis, att tacka och inte ta saker för givet. ♥

Hemma på min gata har vi palmer året runt 🙂

Ett annorlunda inlägg men ville dela med mig om lite annat som hamnar i kategorin ”livet” 🙂

Ha en trevlig lördag kära ni! ♥

2 reaktioner på ”Själen måste få sitt!

  1. Vi var i Stockholm på visit i helgen och åkte över bron med alla hänglåsen du har fotat så jag kände igen det och den vackra vyn direkt från inlägget som jag hade läst innan 🙂

    Jag blir alldeles lycklig av sådana dagar och de dagarna brukar fylla min kropp med massor av energi från den härliga luften och den skinande solen. Jag mår bra av att vara ute och röra på mig, göra sådant jag tycker är roligt och meningsfullt, då finner själen ro och lycka hos mig 🙂

    Kram

    • Åhh va roligt 🙂 Då var du alldeles i närheten där jag bor 🙂 Hoppas ni hade det trevligt i Stockholm fina du!! Ja promenader i solsken är sååå underbart!! Kram kram!!

Kommentera