Let´s dance och Jenny Alversjö!

Go kväll! 🙂

Kom precis hem ifrån dagens jobb på filmhuset där det togs pressbilder och spelades in vinjett för Let´s dance! Sminkningarna gjordes av teamet som ska jobba med programmet men jag blev bokad av fototeamet separat för att vara med dom och se till att allt såg bra ut när bilderna skulle tas, ibland måste man justera lite och småfixa så allt ser perfekt ut och det gjorde jag idag 🙂

Fick bla sminka Calles bringa 😉 Viktigt att det är samma färg i ansiktet som på kroppen. Tufft jobb hehe!

Här inne togs bilderna 🙂

Så här såg det ut på insidan 🙂 Inte ofta man ser sig själv i alla vinklar haha.

Vi hann med en liiiten paus, då passade vi på att fika och vila fötterna lite.

Sen hann vi även göra ett jobb med den fantastiska Jenny Alversjö också! Visar er de färdiga bilderna när de är klara men så här såg hon ut via min iphone 🙂 Här har jag sminkat och fixat håret iaf 🙂

De mina vänner var dagens jobb! I morgon kommer steg för steg bilder till denna frisyr upp i bloggen 🙂

Ha en fin kväll!

Kram kram ♥

7 reaktioner på ”Let´s dance och Jenny Alversjö!

    • Tuuusen TACK fina du!! Va glad jag blir!! Du ska veta att jag är inne hos dig och snor en massa recept flera gånger i veckan 🙂 Stor kram!!

Kommentera