En helg med kärlek!

Det här med alla hjärtans dag.. Själv får jag lite rysningar av detta koncept. En väldigt klok man vid namn Göran Aldén skrev på facebook i lördags:

”Igår var det massor med hjärtan. Massor med röda rosor. Massor med kärleksförklaringar. Idag är allt som vanligt igen. Men skulle det inte vara bättre om vi hade 364 dagar ”alla-hjärtans-dagar” istället, där vi var frikostiga med kärlek och beröm. Och så kunde vi ha en dag där vi tillåts att vara sura och arga. Där vi samlar upp allt surt och argt helt enkelt. Och sedan nästa dag är det bara borta. Bara en liten tanke… Men det är klart har man spridit kärlek och beröm i 364 dagar så kommer man nog inte på något att vara arg och sur på den 365 heller!”

Kan inte annat än att hålla med 🙂

Jag var ut med ett gäng tjejkompisar i fredags och dansade hela natten till Stockholms bästa DJs. Fötterna ömmar än i dag 😉 Ett bra betyg!

I går kom min bror, hans fästmö och deras lilla Elsa på snabbvisit. Dom bor i Sundsvall annars men hans fästmö är härifrån så dom var och hälsade på hennes föräldrar i helgen.

Här är jag och Elsa 🙂

Min bror fyller år till veckan så jag passade på att ge honom ett paket redan nu då vi inte bor i samma stad. Jag ville skräddarsy ett iphoneskal med bilder på Elsa till honom och det var superlätt och väldigt roligt, valde bara bilder ifrån mitt iphoto och sen kan man pussla ihop det som man vill. Har ni testat detta?  Väldigt uppaskattat och roligt med ett personligt mobilskal 🙂 Jag gjorde detta i samarbete med Caseapp. Finns skal till massa olika telefoner och paddor. Såhär blev det! Jag ska köpa ett till mig själv också.

Min bror och hans dotter, hon gillade att leka med presentpapperet 🙂

Hade inget fikabröd hemma men då jag har fantastiska bloggkollegor här på Femme så kikade jag in hos Ljuvlig mat och slängde ihop dessa chokladbollar 🙂 Mums!!

Sen var det dax för fest igen på kvällen, hemmafest. Var hem till en killkompis och hans fästman som hade styrt upp en helt fantastisk tillställning, vi var nog 40-50 personer hemma hos dom på mingel och drink kväll, en mycket bra lördagkväll!

Avslutar med att sända er kärlek och ett stort TACK för att ni kikar in här och läser min blogg ♥ Det är så roligt när ni kommenterar och ställer frågor, det är vi tillsammans som håller bloggen vid liv!

Åter igen så ber jag om ursäkt för dålig bildkvalité, har varit påväg så många gånger att köpa en ny kamera men dagarna springer iväg så fort. Ska försöka hinna med det i veckan 🙂

Ha en härlig söndag!!

Kram kram ♥

2 reaktioner på ”En helg med kärlek!

Kommentera