Nyhetsmorgon!

Hej hej!

Hoppas ni har haft/har en bra helg! Min helg blev lugn, jobbade med Nyhetsmorgon både lördag och idag söndag, vi börjar kl 06.00 så det blev tidiga kvällar 🙂 På vardagarna börjar vi 04.00.. Det är ett av dom roligaste programmen att jobba med, många gäster, frukostbuffé och vi jobbar 3-4 sminköser tillsammans.

Här följer lite bilder ifrån helgens gäster och programledare. Det är inte jag som har sminkat dom alla, mina fantastiska kollegor har sminkat många av dom  🙂 Lånar några av bilderna ifrån Nyhetsmorgons instagram då jag inte hann fota så mycket själv, vi står och jobbar mest hela tiden 🙂

Häng med!

Lördagens musikgäst var Måns 🙂

Vi hade även besök av detta härliga gäng!

Söndagens huvudpersoner var detta håriga gäng 😉

Vi fick även besök av dessa herrar 🙂

Anna har levererat nyheterna i helgen.

Jenny ledde oss genom Söndagens program, med sig hade hon sin katt Kerstin.

Söndagens musikgäster var detta gäng!

Nu ska jag vila i nån timme för kl 17.00 ska jag tillbaka till 4an för jobb med mitt Fotbollsgäng som jag jobbar med på söndagarna.

Kram kram! ♥

Vad  har ni haft för er i helgen? Berätta gärna, vill veta vilka ni är och vad ni gör!

 

 

2 reaktioner på ”Nyhetsmorgon!

 1. Verkligen en salig blandning av gäster, från hårbollar till Mums mums 🙂 Vad du jobbar på hårt, men du verkar ha väldigt roligt också, väldigt viktigt!

  Min helg var väldigt lugn. I vanliga fall brukar vi vara och snickra på vår stuga varje helg, men min sambo har varit förkyld (läs dödssjuk) så det blev en helg på hemmaplan istället, skönt det också! 🙂

  Kram kram

  • Haha ja verkligen en salig blandning med folk och djur 🙂
   Har ni stugan i närheten av där ni bor? Låter som ett mysigt helgprojekt att få pyssla och snickra 🙂 Ja en ”mansförkylning” är ju inte att leka med 😉

   Kram kram!

Kommentera