Hårinspiration – Khloe Kardashian! Steg för steg!

En som jag alltid tycker är ”drop dead gorgeous” i håret är Khloe Kardashian 🙂 Hennes hårstylist är en stor inspirationskälla! I veckan har jag haft denna frisyr. Så här lätt fixar du den, häng med!

Lättast är det om du utgår ifrån ”beachhair looken” som jag visade häromdagen.

1. Gör två inbakade flätor, låt dom vara inbakade ca halvvägs och gå sedan över i vanliga flätor.

2. Fäst samman med en genomskinlig snodd.

3. Dra lite i flätorna så dom inte se så perfekta ut 🙂

4. Klart!

Kram kram ♥

2 reaktioner på ”Hårinspiration – Khloe Kardashian! Steg för steg!

  1. Hej! Mitt hår har blivit fett i hårbotten på sistone. Ser flottigt ut. Jag har färgat håret mycket det senaste året hos frisör. Har gått från blond till brunett till blond och brunett igen. Kan det vara färgningen som orsakar detta? Hur råder man bot på det? Jag tränar varannan dag och vill duscha efter träningen.

    • Hej hej! Hur ofta tvättar du håret och vad använder du för schampo/balsam? Kram!

Kommentera