Nagellack!

Just nu målar jag naglarna med Loreals nagellack, tycker dom är fina och prisvärda, ca 59kr kostar dom. Här är några favoriter 🙂 Ofta tycker jag att ”man får vad man betalar för” men i detta fall gällande nagellack så tycker jag inte det stämmer. Har testat många dyra lack som chippar av efter en dag eller två.. Har ni tips på bra lack som håller och har snygga färger? Nu är mina tassar målade med den gröna färgen, supersnygg!!

Har ni sett lacken ifrån Michael Kors? Nån av er som hunnit testa dessa? Dom ser otroligt snygga ut!!

PS. Var det någon av er som såg mig på TV igår? Haha. Direkt efter söndagsfilmen på TV4 så pudrade jag på Patrick Ekwall när han står i sändning och gör reklam för Fotbollskanalen Europa som började efter filmen. Blev toknervös när dom ville ha med mig, trivs bäst bakom kameran haha 😉

Kram! ♥

 

 

2 reaktioner på ”Nagellack!

  1. Jag har alldeles nyss införskaffat en gellack kit och tycker det blir superfint på naglarna 🙂

    Nämen, vad kul att du gjort tv- debut, tyvärr missade jag det 🙁

    Kram kram

Kommentera