How to create the perfect beach hair!

Nu ska jag visa er steg för steg hur man fixar de snygga beach hair lockarna! Lättast är det om man har lite självfall i håret. Häng med! 🙂 Till veckan ska jag köpa en kamera så bilderna kommer bli mycket finare, har inte hunnit än bara.

Detta är produkterna jag använde.

Utgå ifrån ett nytvättat handdukstorkat hår. Krama i hårmousse i håret, jag använde Kevin Murphys och spraya sedan håret med saltvatten spray, jag använde Kevin Murphys även här 🙂 Sen tar jag några droppar hårolja i topparna.

Sen är det bara att vänta tills håret är torrt, OM ni har en tratt till eran hårtork så går det alldeles utmärkt att använda den! Glöm inte värmeskydd i håret bara! 😉

När håret är torrt så är det bara att dra fingrarna igenom håret och jag använde även en anti-frizz creme i längderna. Om det är någon slinga som behöver fixas till så ta bara locktången. Dra ut locken medans den är varm för vi vill inte ha ”korkskruvar” till lockar. Se bild 🙂

Sen är det klart och såhär fint blir det! Älskar denna typ av lockar!! Det bästa är att frisyren håller i flera dagar, spraya i lite torrshampo när håret börjar bli lite fett och rufsa till bara 🙂

Sminket är detta. 🙂

Kram kram! ♥

6 reaktioner på ”How to create the perfect beach hair!

  1. Fantastiskt snyggt! Vad använder du för locktång? Kevin Murphy har jag aldrig hört talas om, får ta och prova det nästa gång:)
    Kram

    • Tack fina! 🙂 Jag kom i kontakt med Kevin Murphy på TV4 för första gången då dom tog in detta märke där, dom har superbra stylingprodukter, jag använder även deras schampo och balsam! Har en locktång ifrån Björn Axen. 🙂 Kram!!

    • Bra fråga!! Nej, inte om man använder rätt produkter och på rätt sätt. 🙂 Håroljan gör håret supermjukt, hårmoussen ifrån Kevin Murphy är helt suverän, håret blir inte alls stelt av detta. Saltvattensprayen (beach hair) ger känslan man har efter en dag på stranden 🙂 Antifrizz slätar bara ut småhåren. Det gäller att använda BRA hårprodukter! Använder alltid minst 3-4 olika produkter i mitt hår oavsett frisyr, utsläppt som uppsatt.

Kommentera