6 reaktioner på ”Nariga läppar?

 1. Ska testa Eos när min Carmex är slut.
  Har du möjligtvis några förslag på foundations som drar rejält åt det gula hållet som gärna är ganska täckande, men samtidigt passar en torr 40-årings hy?

  • Hej hej!!
   Carmex är en stor favorit för mig med, jag varierar dom båda 🙂
   Ang foundation är det lite svårt när jag inte vet hur du ser ut, varför ska den dra rejält åt det gula? Räcker det med en gul underton? Behöver lite mera info innan jag kan rekommendera en. De flesta märken har både gula och rosa undertoner. Jag älskar Chanel, Mac, Dior, Armani, Lancome, Clarins. Dom kostar en slant men det är sååå värt att investera i en bra foundation. Har testat många billiga märken men inte hittat någon som ger WOW känsla förutom Lumene, dom har bra budgetfoundation men inte så många färger att välja mellan.

 2. Jag gillar när det är mycket gult i 🙂
  Tycker att det blir bra på min hud samt täcker mina röda kinder då. Har en från Chanel i nyansen Cameo och vinbär inte helt överens. Har även haft Id Bare minerals i Goldennmedium och den är kanske snäppet för gul, men jag gillar den. Låter som en knasboll, jag vet.

  • Haha nejdå, du låter inte alls som en knasboll 🙂 Men det är viktigt att få en foundation som matchar din hudton exakt annars ser det bara konstigt ut. Röda partier tar du bort med concealer som går åt gult. Då får du ett fint, naturligt och täckande resultat! Jag har också röda partier i ansiktet så jag förstår vad du menar 🙂 Tänk på att testa din foundation på haklinjen så du får samma färg på halsen som i ansiktet. Mac har superbra concealer som du kan testa att använda med en foundation som är din exakta hudton. Du kommer få ett supersnyggt resultat då! Lovar! 🙂

 3. Jo, jag har en concealer, men med tex Id så täcker det så bra att jag inte behöver det, men Id å andra sidan är lite jobbig för min torra hud. Moment 22..haha..Ska spana in Mac, både concealer och en foundation som en annan Mua tipsade om. Tack för svar, du är alltid så snabb och trevlig!!

Kommentera