Jobb på TV4!

Igår var det dax för TV4 och Fotbollskanalen Europa som går varje söndag kväll efter filmen. Igår började programmet 23:55 så det blev en sen sändning 🙂

Såhär sminkade jag Johanna igår. Gjorde en volymbehandling i håret (har visat detta i ett tidigare inlägg) Sminket jag använde ser ni på bilden längst ner 🙂 Hon hade en jättefin mörk plommonfärgad blus i sändningen som blev superfint till de markerade ögonen 🙂

Trevlig måndag!

Kram! ♥

4 reaktioner på ”Jobb på TV4!

 1. Hej Kicki och tack för en bra blogg. Har en dotter som precis är färdigutbildad make up artist. Kan du ge lite tips på hur hon ska ta sig in i branschen, det verkar vara väldigt stor konkurrens. Hur kom du in på TV4 till exempel? Tack på förhand/Eva

  • Hej hej! Va skoj att du gillar bloggen! Tusen tack!!
   Ja det är lite trixigt det där med att ta sig in i branschen. När man är färdigutbildad så har man egentligen bara fått ”verktygen” till att bli en sminkös. Nu gäller det att öva upp hastighet och att VERKLIGEN kunna hår, vi gör alltid smink och hår på alla jobb. Du måste kunna lägga en make och göra en snygg frisyr på sammanlagt 30 minuter. Skulle tipsa att kanske jobba i en sminkbutik så hon övar att göra olika typer av sminkningar på olika ansiktsformer. När hon känner att hon verkligen kan sminka fort, snyggt och kan göra frisyrer/uppsättningar så kan det vara en bra idé att assa en erfaren sminkös, att få följa med och hjälpa till/se hur det går till.
   Ingen får jobb på de stora tv kanalerna som nyutbildat utan det krävs en gedigen CV och erfarenhet. Inget är omöjligt, vill man verkligen det här så kommer man nå sina mål men det är tufft och det är hårt arbete som ligger bakom.
   All lycka till!

Kommentera