Tara tidningen!

Nu har tidningen kommit ut till jobbet jag gjorde med Tara tidningen, alltid lika spännande att få se det färdiga resultatet 🙂 Dom skulle se naturligt snygga ut och det var inte så svårt för titta vilka snygga tjejer jag fick sminka! Dom gjorde mitt jobb lätt!

Dessvärre har dom tryckt fel namn i tidningen på hår och make men det är jag som står bakom detta jobb och ingen annan haha 🙂 Fotograf Peter Knutsson

Såhär såg det ut bakom kulisserna 🙂

Nu har jag varit på hemligt jobb i två dagar men det får jag tyvärr inte berätta mera om. Igår kväll passade jag på att träffa en kompis för lite mat på East och sommardrink på Sturehof, en mycket trevligt kväll 🙂 Jag spanar visst på bordet bredvid 😉

Kram kram ♥

2 reaktioner på ”Tara tidningen!

  1. Snygga tjejer i tidningen, de ser verkligen naturliga ut 🙂

    Låter som en härlig kväll, kanske en snygg hunk som du titta på på det andra bordet?! 😉
    Kram

Kommentera