Fuktbomb!

Dessa fantastiska produkter räddar mina torra vinterhänder och mitt torra ansikte! Jag peelar mitt ansikte 1-2 gånger i veckan och sen lägger jag på en fuktmask. Se till att ni använder ansiktsvård som passar eran hudtyp. ♥

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en lång härlig ledighet, fast lika härligt är det att vara tillbaka och köra igång igen med alla jobb. Ni får såklart följa med bakom kulisserna och jag ska ge er en massa tips och råd! Hej 2014, nu kööör vi!! ♥

PS. På instagram lägger jag upp mera bilder ifrån livet, häng med där också! kickimakeupartist heter jag 🙂

9 reaktioner på ”Fuktbomb!

 1. Haha, jag läste fruktbomb och blev lite förvånad när jag såg Dermalogicaprylarna. Dags att ta på sig brillorna….
  Kram och ha en skön kväll!

 2. Hej! Jag måste fråga en sak, kanske svår att svara på såhär men jag frågar iaf: Jag blir alltid väldigt fort oljig på min näsa (har stora porer också) men samtidigt så är jag också torr på den, vilket nästan alltid bara syns när jag sminkar mig. Hur kan jag vara både fet/oljig och samtidigt torr? Använder ansiktsprodukter från Dermalogica, scrub och mask från Make Up Store. Tacksam för svar!

   • Jag använde make up store länge, sen nu har har haft hat Smashbox ett tag. Blir likadant vilket som jag använder. Jag har använt t-zone från make up store på feta partier, hjälper inte mot glansen. Har även testat en primer från garnier men den hjälper inte heller. När jag kör utan så blir det likadant också. Jag blir ändå oljig även om jag är torr också..

   • Hej! Vad använder du för ansiktstvätt/rengöring? Det är viktigt att använda produkter anpassade för just en blandad hy. Jag skulle inte rekommendera peeling och mask ifrån Makeup Store som du använder nu utan köp istället ett riktigt hudvårdsmärke. Gå gärna till en hudterapeut som kan hjälpa dig att skräddarsy ett kit. Använd inte produkter som torkar ut huden för då tror huden att den är torr och producerar mera fett vilket leder till att huden blir torr och känslig på ytan. Använd gärna en vattenbaserad foundation för att inte tillföra mera olja i ansiktet.
    Lycka till hoppas du fick lite hjälp på vägen med mina svar!

   • Hej! Jag använder ”special cleansing gel” från dermalogica, till det sen använder jag ”multi active toner” och ”skin smoothing cream”. Kanske skulle ta och besöka min dermalogica återförsäljare och ta ett prat med henne? Vattenbaserade foundations är det enda jag använder med tanke på oljan. Tack för svar!

Kommentera