Att bli sminkad själv!

Till helgen åker jag tillbaka till Stockholm och verkligheten, det börjar klia i fingrarna och jag är sååå sugen att sätta igång med jobben igen!

I dag passade jag på att säga hej  till min kompis Lisa som jobbar på Makeup Store i Sundsvall och fick mig en riktig helrenovering 🙂 Hon är superduktig!! Är ni i Sundsvall så boka en kurs med henne!

Det är nyttigt som makeup artist att få bli sminkad själv ibland, dels får man nya idéer och ny inspiration och man får känna hur det känns att sitta där i stolen och bli sminkad. Lite läskigt att släppa kontrollen men väldigt roligt 🙂

Jag går ju ofta omkring osminkad så det var skoj att få en riktig partylook 🙂 Nu måste jag skärpa mig och börja sminka mig själv lite oftare 🙂 Lisa gjorde att kanonjobb, grundmaterialet var inte att leka med idag haha 😉

Så här blev det!

Här är några av produkterna som användes 🙂

Kram kram ♥

10 reaktioner på ”Att bli sminkad själv!

  • Mer av allt blev det 🙂 Just ögonbrynen fylldes faktiskt knappt i, det kan vara ljuset som gör att dom ser
   annorlunda ut 🙂 Måste börja sminka mig själv lite mera, kör nästan alltid bara på ”vardagssminkning” kram!!

 1. Du är vacker, med eller utan smink spelar ingen roll.
  Din kollega var dock duktig med sina penslar =D

  Har själv inte börjat arbeta än och känner mig så orolig över att jag kommer somna på jobbet den dag då det det är dags… Klockan är nu 12.00 och ska försöka bli lite pigg på kaffe 😉

  Önskar dig en fin dag!
  Kram

  • Åhhh så fint skrivet, blir alldeles rörd, tusen tack!♥

   Ta en promenad också, då brukar man bli pigg, friskluft gör susen 🙂

   Detsamma önskar jag dig, en riktigt fin dag!!

   Kram kram!!

 2. Riktigt, riktigt snyggt! Själv är jag urusel på att sminka mig:) Jag tar mig liksom aldrig tid till det. Jag får väl boka in mig på någon kurs framöver.
  Kram

  • Tack 🙂 Ja du kan få komma på kurs hos mig 🙂 Jag kan lära dig! Kram kram!!

 3. Helt ot i just detta inlägg, men jag chansar för du är så bra på att svara.
  Jag gjorde misstaget att färga håret hemma igår. Har slingat och färgat i alla år samt kört med spray blond i somras. Detta resulterade i att mitt hår nu är grått med gröna inslag på flera ställen. Det grå kunde jag leva med, men grönt, det är lite för poppigt för mig. Kan du rekommendera något? Att gå til frisören och be denne lägga i en mörkare toning är min tanke, men det kanske finns nåt jag kan göra hemma likaväl?

  Glad fredag snyggo!

  • Heej!! Ja jag förstår att grönt känns lite för ”poppigt” och jag förstår viljan att vilja fixa det fort själv men vet du, det bästa är att låta en frisör fixa det. Om du gillar färgen i övrigt, kan säkert frisören bara dämpa det gröna/gråa. 🙂 Trevlig fredag fina!! ♥

Kommentera