Räddningen för tonårshud!

Var precis in på Dermalogicas hemsida och såg detta som jag ville dela med mig av till er med tonårshud eller till er som har barn med tonårshud. Jag är ett stort fan av Dermalogicas produkter själv, har inte testat just dessa men vill ändå tipsa om att dom finns 🙂

Såhär står det på hemsidan:”Clear Start är utvecklad av hudvårdsexperterna på Dermalogica för att motverka de problem som ofta förekommer i tonåren. Traditionellt har produkter för tonåringar innehållit artificiella färg- och parfymämnen samt billiga, irriterande och uttorkande ingredienser som exempelvis alkohol. Ingredienser som ofta skapat fler problem än de löst.
Med Clear Start däremot får sig fet hud, blemmor, pormaskar och kvisslor en match med hjälp av kraftfulla aktiva ingredienser samtidigt som effektiva växttextrakt verkar lugnande, återfuktande och dämpande.” För mer info:  http://www.dermalogica.se/

 

Kommentera