GHD plattång!

Ghd, detta märke kan det här med plattänger. Jag har 3 olika storlekar själv och tängerna gör jobbet åt dig i stort sätt 🙂 Dom kostar lite mera men OJ så värt det är pengarna!

Här har jag lockat håret med den tjockaste plattången. På före bilden har jag bara tvättat håret och låtit det självtorkat, på efterbilden har jag använt denna plattång och stylat håret. Vet ni hur man lockar håret med en plattång eller vill ni att jag visar hur man gör?

Här har jag bara satt upp sidorna med nålar på första bilden och på mittenbilden drog jag bara fingrarna igenom det nylockade håret (efter lockarna svalnat) för att få en lite ”ruffsigare” känsla 🙂

Vad tycker ni? 🙂

10 reaktioner på ”GHD plattång!

  • Tack tack! 🙂 Ja det är lite krångligare på andra sidan, ska visa i ett inlägg 🙂

 1. Superfint! visa gärna hur man lockar och också frisyrer som funkar när man har extensions. Tycker det är svårt att få till fina uppsättningar där man inte ser ”pluttarna”.

 2. Hejsan

  Gillar din blogg o skulle uppskatta ett inlägg om hur man lockar håret med plattång. Jag försöker för fullt och övning ger väl färdighet men får liksom aldrig riktigt till det sådär snyggt och fint som du. 🙂

  • Hej Ida! Åh så glad jag blir att du gillar bloggen!! Det kommer ett sånt inlägg i veckan 🙂 ♡

 3. Har jag missat ditt inlägg hur man plockar med plattång? Tycker det är lite klurigt!

  • Heej!! Du har inte missat 🙂 Det kommer, ska köpa en kamera så det blir bra bilder, har tänkt göra detta en längre tid men det kommer som sagt 🙂 Kram!!

 4. Hej!

  Vad kostade din plattång? Jag försökte googla och hittade denna sidan http://nicebeauty.com/se/varumarken/ghd.html men vet inte om de går att hitta billigare? De kostar ju mer som du säger och vill verkligen ha en men vill inte lägga mer pengar än jag behöver 🙂

  Tack för detta inlägget också! Vill också ha så fint hår, så det kanske blir en sån bred ghd för mig med 🙂 är det max styler du har?

  kramkram till dig!

  • Hej!
   Det var så länge sedan jag köpte den så jag kommer inte ihåg priset. Köpte alla 3 storlekar i ett set. 🙂 Kram kram!!

Kommentera