Todays hairstyle! Nyårshår!

Dagens inlägg blir lite av en repris, men då den ligger långt bak i bloggen vet jag inte om alla har läst detta och denna frisyr är väldigt poppis såhär i nyårstider 🙂

Man kan ju locka håret på oändligt många sätt. Här har jag använt min favorit kontången. Häng med så visar jag steg för steg hur du gör för att få dessa vågor i håret!

Detta är produkter/verktyg jag använde. Hårmousse Kevin Murphy, hårspray Blow, hårolja Moroccan oil.

Jag utgick ifrån ett rakt hår.

Ta lodräta passéer hela vägen runt för att få vågeffekten, byt håll i mitten. Dvs börja vid ena örat och snurra slingorna bort ifrån ansiktet, jobba bakåt mot nacken och börja sedan om vid andra örat och bakåt på samma sätt 🙂 Då kommer det se ut såhär!

Sen kommer det viktigaste av allt!! BORSTA ut lockarna, alltid! 🙂 När lockarna har svalnat och detta är viktigt, borsta inte i ett nylockat varmt hår för då blir det spikrakt på en gång. Vänta 10-15 minuter sen är det bara att borsta och forma håret med lätt hand. Många tycker att håret blir ”frissigt” då man borstar håret men ta några droppar hårolja och krama i lockarna efteråt så blir det fint 🙂

Voila! Vad tycks? 🙂

 

Fäst gärna upp ena sidan med ett fint hårsmycke så blir det ännu festligare 🙂

Lycka till! Kram kram!!

Kommentera