Todays hairstyle!

Fortsätter på tema flätor även idag 🙂 Nedan följer bilder i ”steg för steg”. Vad tycker ni?

Dela upp håret som nedan och fläta en fläta i mitten.

Snurra runt flätan till en knut och fäst med nålar.

Fläta ena sidan och snurra runt knuten och sen flätar du den andra och fäster även den i knuten med hårnålar. Klart! 🙂

Lycka till!

Kram kram!! ♥

 

10 reaktioner på ”Todays hairstyle!

 1. Åhh vad fint! Du ser ut att ha så tjockt och fint hår. Har jag tur så får jag till (endast) flätan i mitten…fast jag undrar ändå…nja den blir nog inte ens så tjock. Ska ändå prova att göra frisyren innan jag går och lägger mig i kväll =D
  Kram

  • Tack 🙂
   Jag har rätt mycket och tjockt hår men om du drar ut flätan så ser den större och fylligare ut 🙂 Hur gick det? Testade du att göra frisyren?
   Kram kram!!

 2. Jadå! Jag gjorde frisyren och även tuperade lite samt drog ut flätorna lite. Men trots det blev det inte så fint, såg så ”tunnt” ut tyvärr. Gjorde en fläta och knut av den, det såg liiite bättre ut hehe.
  Frisyren där man viker in hästsvansen den passar mig =D
  Min hårlängd är nedanför axlarna, tunna hårstrån. Jag sätter ofta upp håret (lockar håret ofta också med plattång) så det är roligt med alla fina tips du ger. Tack för det!
  Önskar Dig ett Gott Nytt År!
  Kram Ellenor

 3. Ser jättefint ut. Men undrar över hur du gör i fram, är det hår ända från pannan och mitten-bakåt, eller är det bara från öronen och bakåt som man gör mittenflätan av? Kanske kan bli årets nyårsfrippa här hemma 🙂

  • Hej hej! Till sidoflätorna tog jag hår från benan och till öronen ungefär, som en trekant. Det är inte så noga 🙂 Den blir superfin till nyår, all lycka till!! Kram kram!!

Kommentera