Todays hairstyle! How to!

Längtan efter sol och sommar är så stor att jag går omkring med ”sommarhår” och doftar kokos efter gårdagens fynd på Body Shop 🙂 Denna frisyr är enklast att fixa då håret är lite ”smutsigt”. Dela upp håret i två delar och gör två utåtbakade flätor som du fäster ihop med en gummisnodd i nacken. Dra lite i flätorna (dom ska inte vara perfekta). Vira en hårslinga runt snodden och fäst med en hårnål.

Klart! 🙂

I morgon kommer mera frisyrtips! 🙂

Kram kram!! ♥

7 reaktioner på ”Todays hairstyle! How to!

 1. Såååå snyggt! Jag önskar verkligen att jag hade mer, både tid och ork till att fixa håret. Jag gillar flätor meniga är urdålig på det. Behöver massa träning!
  Ha en fin söndag!
  Kram

  • Tack fina!! Tror säkert du kan bättre än du tror 🙂 Denna frisyr ska inte vara perfekt, utan se lite slarvig ut, så den passar bra att öva till 🙂 Ha en fin söndag!! Kram kram!!

 2. Hej jag undra om man kan använda mineralpuder som fäster makeupen eller är löspuder bättre ? Och mina eyeliner sitter inte kvar fast jag känns ej fet på ögonlocken men man är väl olika måste fylla på om det ska se bra ut , trist kul att läsa din blogg tack

  • Hej!
   Va glad jag blir att du gillar bloggen, tack! 🙂
   Använder du flytande foundation och vill ha ett puder som fäster basen? I så fall skulle jag rekommendera ett ofärgat puder (oavsett vilken typ av bas du lagt) För annars blir basen flammig, fläckig. Sen om det är mineral puder eller inte spelar ingen roll.

   Vad använder du för typ av eyeliner, kajal, gel, cake?

   Kram!

 3. Tack för snabbt svar 🙂 jag använder cake eyeliner man tar me vatten ,kajal blir för tjockt tycker jag kram o god fortsättning

 4. Hej tack för snabbt svar 🙂 jag har cake eyeliner ta med vatten men försvinner vid kanten på ögat men på andra sitter den flera timmar tack o god fortsättning

  • Testa att pudra ögat ordentligt innan du målar så det är torrt. Kan det vara så att ögat rinner under dagen? Makeup Store har en vätska som heter Mixing Liquid, om du använder denna i stället för vatten så blir resultatet vattenfast 🙂 God fortsättning!!

Kommentera