Skynda fynda!

Är ni precis som jag ett stort fan av Body Shops Body Butter? Då tycker jag ni ska bege er till närmaste Body Shop butik nu och fynda då dom har upp till 50% rea 🙂 Själv fyndade jag denna till mig själv, doftar sommar 🙂

Jag hittade även denna fina kavaj på Vero Moda men kan inte bestämma mig för om jag ska ha den i svart eller vit 🙂 Vad tycker ni? Den är mycket finare i verkligheten än på bilden, tunt material som passar lika bra till ”boyfriend jeans” och sneakers som till lite mera uppklätt, ska se om jag kan fixa en bild när jag har på mig den så ni får se 🙂 Den  var inte på rea.

Helt otippat så kom jag även hem med denna möbel ifrån Åhlens. Den var på rea 599kr 🙂 Har haft en liknande men den har gått sönder så den kommer bli perfekt! 🙂

Har ni gjort några fynd i mellandagarna? 🙂

Kram kram ♥

2 reaktioner på ”Skynda fynda!

  1. Mmm, lukta gott med body butter, vad bra att den var på rea! Jag gillar den svarta kavajen, lätt att matcha till både vardags och festoutfits 🙂

    Vilken underbar möbel! Hade jag haft plats för en i vår hall hade jag löpt och köpt! 🙂
    Kram kram

    • Ja jag är supernöjd med kavajen 🙂 (och de andra inköpen) 🙂 Den kommer bli en stor favorit, köper den nog i både svart och vit tror jag haha. Kram kram!! ♥

Kommentera