God Jul!!

God Jul fina ni!! ♡

Hur har ni det? I dag jäser vi mest i soffan, var ut på en långpromenad tidigare idag men nu blir det film i soffan 🙂 Hur hade ni det igår? Julen i år kändes speciell då min bror och hans tjej fick en liten flicka för några månader sedan och detta var hennes första jul ♥ Träffar ju inte henne så ofta då jag bor i Stockholm och dom i Sundsvall men igår passade jag på att pussa på henne då vi firade julen hemma hos dom. En mycket mysig dag/kväll, den enda som fattades var snön.. 🙂

Vi var många som ville dokumentera hennes första Jul 🙂

Kvällens stjärna ♡

Här är min bror och lilla Elsa!

Myser framför brasan 🙂

Och sjunger julsånger.. hehe 🙂

Ha en fin juldag och ta hand om varandra ♥

Kram!!

6 reaktioner på ”God Jul!!

  • Ja Gud så underbart med småbarn i familjen igen, det var ju många år sedan det var en kotte i familjen sist 🙂 Hoppas ni hade en fin jul!! God fortsättning och ha så mysigt i fjällen!! Kram kram!!

 1. Vilken underbar liten prinsessa, härligt att få vara hemma och snusa på henne ❤️ Visst är det härligt med julen, förutom snön som är otroligt saknad i år! Men, den kommer väl i januari och stannar till juni istället 😉

  Här har det blivit mycket ätande och jäsande, några promenader med hunden som tur är 🙂

  God fortsättning!
  Kram

  • Ja jag hade hoppats på lite snö, det hör ju julen till men som du säger den kommer nog och stannar till juni haha! Ätande och jäsande hör även det julen till så vi fortsätter så några dagar till tycker jag 😉

   God fortsättning!! Kram kram

Kommentera