Flawless makeup! Tips!

Denna palett med ögonskuggor köpte jag i höstas på Sephora, ääälskar färgerna!! Nu när jag har använt den ett tag så märker jag dock att dom smular en aning.. dvs dom faller ner under ögonen och det vill man ju inte 🙂 Du kanske har varit med om samma sak fast  med andra märken?

Det finns lösningar på detta 🙂

För det första, använd en primer för just ögonskuggor, säljs överallt och nästan alla märken har detta. Med en primer så blir skuggorna mer intensiva dessutom! Det är ofta det som skiljer en billig skugga ifrån en lite dyrare, pigmenten. Dessutom så brukar jag lägga på ögonskuggorna först INNAN jag lägger concealer och basen, då basen är det viktigaste i en makeup så vill jag ha den ”flawless” och lägger mycket tid på den. Så lägg ögonskuggan först sen torkar du bara bort allt som fallit under ögonen och ”städar rent” innan du lägger din bas + concealer 🙂 Kan kännas lite bakvänt om man inte är van med det är verkligen värt det 🙂

Jag kan varmt rekommendera denna palett! Många skuggor för en billig peng 🙂

2 reaktioner på ”Flawless makeup! Tips!

  1. Tack för tipset! Sephorabutiker finns det gott om här nere så jag får nog ta och införskaffa en sån där palett.
    Kram
    Rebecca

    • Heej och varmt välkommen!! 🙂 Ett liv i Spanien låter underbart, kommer följa din blogg med spänning! Ja testa den och återkom gärna med feedback, färgerna är som sagt superfina men det krävs en primer under dom 🙂 Kram!!

Kommentera