Bildbomb! Häng med bakom kulisserna på gårdagens jobb på TV4!

Igår jobbade jag på TV4 som alla söndagar, jobbar med Fotbollskanalen Europa som sänds efter filmen varje söndag. Ett väldigt härligt gäng som jag har jobbat mycket med och delat många skratt med 🙂 Såhär såg det ut igår! Häng med!

Började med att plocka fram allt, sminkbuffé delux 🙂

Först på plats var underbara Jesper, han hade varit med i Sportcentralen tidigare på dagen och var redan färdigsminkad så han behövde bara lite snabbpiff 🙂

Sen kom fantastiska Johanna, började med att locka hennes hår med en rätt tjock locktång och fäste upp lockarna för att svalna så dom inte blir raka på en gång, så fick dom sitta under tiden jag sminkade henne.

Såhär kan en sminkning se ut innan den är klar 🙂 Ljusar upp och mörkar ner (highlight/shading) partier i ansiktet så det inte ska se ”platt” ut i bild 🙂

Såhär såg hon ut när jag var klar med smink och hår 🙂

Använde bla denna underbara produkt ifrån Redken i hennes hår som gör det superlätt att toupera håret och få det att hålla.

Jobbade med min underbara kollega Medi Emen som hade hand om killarna som sände Club Calcio, även det ett fotbollsprogram. Medi är inte bara en fantastisk sminkös, hon stickar även underbara mössor som används flitigt av bla våra programledare och kollegor. Kontakta henne på Facebook om ni vill lägga en beställning 🙂

Vi jobbar tillsammans nästa varje söndagkväll och har helt fastnat för detta program, kan ni se vilket det är? 🙂

Bachelorette!!! Haha, vi är så engagerade och skriker och hoppar i soffan när hon väljer ”fel” kille som om vi visste vad som vore bäst för henne haha.

Patrick Ekwall hade fått en säck med godis i julklapp som han så fint delade med sig av 🙂 Perfekt då jag var så himla godissugen, mums.

Sen kom den stilige och väldigt låååånge Olof Lundh in och blev sminkad 🙂

Fantastiska Patrick Ekwall delade inte bara ut godis kvällen till ära, jag fick dessutom en julklapp(!!) av honom, började nästan gråta, så himla fint, ja ni ser ju vilket härligt gäng jag får äran att jobba med <3

Gänget samlat i studion och jag har piffat en extra gång på dom i soffan. Här är det bara sekunder kvar till sändning 🙂

Sen var klockan tolv på natten och åkte hem och sov 🙂

Hoppas ni har haft en fin helg!

Kram kram!!

4 reaktioner på ”Bildbomb! Häng med bakom kulisserna på gårdagens jobb på TV4!

 1. Det här med tjock långtång är jättesvårt! Har en konformad från Babyliss och den ger mig så rackans små lockar att jag tänkte att en tjock skulle ge mer svall. MEN, lockarna raknar fortare än jag hinner säga ordet! Har inte upplevt problemet förut. Har i mousse innan och sprayar efteråt. Är sista utvägen att köpa mjuka klips och rulla upp locken medan den svalnar alltså?

  • Hej!
   Locken måste svalna i sin form innan man rör vid den, dvs borstar den annars blir håret rakt på en gång. Använd mousse (jag använder Kevin Murphy) och värmeskydd. Locka passé för passé och fäst upp varje lock när den är varm så håller den formen. Spraya med en lätt arbetsspray och släpp ner lockarna när dom har svalnat helt sen kan du borsta lätt och forma håret utan att håret blir rakt 🙂 Fixera sen med en spray så håller frisyren.

   Jag älskar konformade tänger, det blir så fina lockar av dom och dessa finns i flera storlekar. Om du upplever att lockarna blir för små med din tång så linda inte håret så tajt runt tången och borsta ut håret sen, borsta ALLTID igenom lockarna det blir mycket finare då 🙂
   Lycka till och berätta gärna hur det går.

   Jag har flera inlägg på hur man lockar håret, skrolla i bloggen så hittar du kanske mera tips 🙂
   Kram!!

 2. Tack för svar. Ska försöka hitta tygförklädda clips att fästa lockarna med.
  Min kon är mellan size skulle jag tro. Det blir nästan krusigt när jag borstar ut det, men ska testa att linda lösare. Du är så toppen Kicki!!

  • Jag kör med vanliga klipps, det funkar utmärkt 🙂 Ta några droppar hårolja i handflatorna och krama in i håret när du har borstat så får du fina frissfria lockar 🙂 Va glad jag blir, tack snälla <3

Kommentera