Estelle & Thild

Go kväll 🙂

Precis hemkommen ifrån TV4 där jag jobbat med Jenny Strömstedts program som sänds kl 23 ikväll.

Såhär såg det ut i sminkverkstaden ikväll 🙂 Anders och min sminkkollega Jessica visar er rummet 🙂 Tada!

Anders och Jessica visar er sminkrummet :)

 

Har ni hört talats om märket Estelle & Thild?

Jag använder deras ansiktsolja som jag älskar men hela deras hudvårdsserie är fantastisk, det är en ekologisk hudvårdsserie av högsta kvalitet som ger huden ny energi och lyster. Vi har precis fått in deras läppglans på TV4, superfina färger.

Såhär beskriver dom själva sina glans: ”Ekologiskt certifierat läppbalsam som vårdar och ger fin glans. Berikad med antioxidanter och återfuktande ämnen samt kallpressade oljor rika på essentiella fettsyror som skyddar de känsliga läpparna mot kyla” och vind.

Dom finns i 8 färger och här är dom! 🙂

Pris ca 149kr

3 reaktioner på ”Estelle & Thild

  1. Deras hudvårdsprodukter är helt underbara, jag har fått en ”ny” hy i ansiktet sedan jag började med dem.

    • Va skoj, jag har testad delar av den men ska testa flera produkter i deras serie särskilt när du säger att den är så bra 🙂 Two thumbs up! 🙂

Kommentera