Artister jag har jobbat med!

Här kommer en liten återblick på några utländska artister jag har jobbat med 🙂

Först ut är Nickelback! Vi hade två otroligt roliga dagar tillsammans när dom var här och gjorde intervjuer. Visst passar jag bra in i bandet, man kan nästan tro att jag är sångerskan haha 😉

Bandet Fun, har jag också jobbat med några gånger, här sminkade jag dom vid ett uppträdande på X-Factor.

Sen har vi ju the one and only Slash! 🙂 Otroligt ödmjuk och trevlig var han!

Jobbade även med Goo Goo Dolls, sångaren klev ut på Götgatan och spelade som en gatumusikant, väldigt uppskattat av passerande 🙂

Har även jobbat med rockgruppen Avenged Sevenfold.

Andra utländska artister som jag dessvärre inte tog kort med men som jag har jobbat med är Seal, James Blundt, Flo Rida, Regina Spector, Jason Mraz, The Baseballs, Simple Plan och Panic at the Disco.

Det är väldigt roligt att få chansen att träffa så många olika människor! Det är just det jag älskar med mitt jobb och faktiskt så är vi rätt lika allihopa i grund och botten 🙂 Får ofta frågan hur det är att sminka så stora artister, visst är det inspirerande och så men som sagt vi är ju lika allihopa under ytan oavsett vad vi jobbar med! Vi kan inte bli mer än människor och ingen är bättre eller mer värd än någon annan.

Kram!

2 reaktioner på ”Artister jag har jobbat med!

Kommentera