Magic Style Brush!

Denna borste ifrån Björn Axén har fått följa med mig på de senaste jobben och jag älskar den! Det är en blandning mellan en locktång och rundborste, alltså INTE en hårfön, denna använder man på torrt hår. Finns i tre olika storlekar. Det går superfort att styla håret med den och den är väldigt lätt att använda, tummen upp! 🙂 Någon av er som har testat den?

Såhär kan det se ut när man har använt den 🙂

Så synd att jag inte kunde närvara på gårdagens event men det kommer flera tillfällen! Ha en underbar fredag!!

Kram!

2 reaktioner på ”Magic Style Brush!

    • Hej! Ja på torrt hår 🙂 Använd alltid värmeskydd, spraya lätt med hårspray när du är klar så frisyren håller :). Du kan böja topparna inåt, utåt, göra lockar, styla det rakt, få volym ja allt är möjligt 🙂 Lycka till!

Kommentera