Plåtning med bästa Yvette!!

Precis hemkommen efter dagens plåtning som skedde utomhus, så härligt att få spendera en dag ute i friska luften! Att dessutom få jobba med en av mina favoritpersoner Yvette var så rackarns skoj! 🙂 Finns ingen som sprider så mycket glädje och energi som hon, ett sant nöje att få jobba med henne! (Jag sminkade även henne till Kristallen, visar även bild därifrån) Ni känner såklart igen henne ifrån SVT men idag gjorde vi en plåtning för en tidning, lite hemligt än så länge för vilken tidning men visar er såklart när allt är klart 🙂 Här kommer lite bilder ifrån dagen!

Såhär snygg var hon på Kristallen, hair and makeup by me 🙂

Ha en härlig kväll! Kika in i morgon så ska jag tipsa om en stylingborste!

Ps Ni hittar mig även på instagram KICKIMAKEUPARTIST

2 reaktioner på ”Plåtning med bästa Yvette!!

Kommentera