Fotbollsgalan 2013!

Halloj!

Igår var det dax för årets fotbollsgala och vi var ett helt gäng på plats för att supporta våran vän Anna som var programledare. Såg ni galan? Vad tyckte ni? Hon är en stjärna den där Anna 🙂 Stolta vänner var vi igår! Här kommer lite bilder ifrån kvällen, suddiga bilder men hoppas det går bra ändå 🙂

Efter galan så gick vi till Annas loge för att gratta henne, där blev det fest och skoj 🙂

Sen åkte vi till efterfesten på Cafe Opera, blev inte så många bilder därifrån men här kommer två ialla fall 🙂 Vi mötte Ken Ring, han ville så gärna ta bild med oss och självklart ställde vi upp hehe (eller var det tvärtom) 😉

Träffade även på bästa Olof Lundh som jag jobbar med varje söndag på TV4.

Det var min måndag, inte varje måndag som ser ut så kan jag lova 🙂

2 reaktioner på ”Fotbollsgalan 2013!

  1. Hon var grym din Anna. Så himla naturlig och proffsig. Och snygg var du!! Klart som tusan att Ken vill bli fotad med er!
    Puss

Kommentera