Frågor och svar!

Tusen tack för det varma välkomnandet jag har fått, det värmer fint 🙂 Det är så himla roligt när ni kommenterar inläggen och ställer frågor. Här kommer lite svar på frågor som har kommit (svarar även direkt i kommentarsfältet)

Fråga: Hur får jag lockarna att hålla, mina blir raka på en gång efter jag lockat håret.

Svar: Använd först värmeskydd, spraya sedan håret lätt med en arbetsspray innan du lockar. Du kan också testa en hårmousse, jag använder en ifrån Kevin Murphy som är superbra! Ta en klick och fördela jämt i längderna och kamma igenom innan du lockar! Fäst upp lockarna och låt dom svalna annars hänger dom ut sig fort. Avsluta med en fixeringsspray.  Lycka till!

Fråga: Vilken mascara är bäst?

Svar: Jag gillar Loreals Volume Million Lashes har även precis testat Mega Volume Miss Manga ifrån Loreal och jag älskar denna!

Fråga: Min 10-åriga son har sen en tid tillbaka fått små vita ”pluppar” på näsan. Inte finnar utan mindre och torrare… om du förstår hur jag menar. Har du något tips på produkter?

Svar: Det är lite svårt att rekommendera något när jag inte har sett honom. Kolla på apoteket, där finns det en serie som heter ACO Face young vet jag som ska vara anpassad för yngre. Vad har han för ansiktstvätt nu?
Det är ju så individuellt det där, ett märke som passar en person kanske inte alls passar en annan. Men kolla på apoteket.
Lycka till!

Fråga: Hur gör man en fiskbensfläta?

Svar: Ska visa steg för steg hur man gör, håll utkik i bloggen 🙂

Fråga: Var är Camojackan ifrån?

Svar:  Den är ifrån Bik Bok

Fråga: Hur är det med BB-kräm som man läser överallt om? Ska jag ha min vanliga fuktkräm under den, eller använder jag bara BB-krämen?
Sedan undrar jag om du har några bra tips på matta ögonskuggor? Någon som gärna håller hela dagen.

Svar: Ja, använd din fuktkräm först sen BB krämen. För att få skuggor att hålla hela dagen så krävs en primer på ögonlocken. MAC har superfina matta skuggor med bra pigment i. Ha en fin dag!!

Fråga: Snygg frisyr, är det en inbakad fläta dom du börjar med nerifrån?!

Svar: Jajemen 🙂

Fråga: Tack för bra tips om foundation. Jag använder Glo minerals pressed base och är supernöjd! Vilken/ vilka primers som finns på marknaden rekommenderar du? Tack för en bra blogg!!

Svar: Hej hej! Om du använder Glo mineral så skulle jag rekommendera deras egna primer till denna. Den är jättebra till just deras pressed base. Kul att du gillar bloggen!

Fråga: Vad kul och få se vad ni som verkligen kan det här gillar. Själv har jag länge kört med mineral Foundation (puderform) men har blivit så yttorr och behöver nog något mer krämigt. Dock gillar jag inte när de färgar av sig när man tex torkar sig runt munnen efter en måltid. Gör alla krämiga varianter det? Tycker inte det varit så med puder formen.

Svar: Hej hej! Det är oundvikligt tyvärr oavsett vilken typ av foundation man använder (puder som krämig). Jag brukar ha med en liten liten burk i väskan där jag ta med några droppar av min foundation för att kunna bättra på. Finns små burkar på tex Åhlens sminkavdelning.

Det var några av frågorna som har kommit, fortsätt ställa frågor och kommentera så ska jag svara på allt! Ha en fin farsdag! Här kommer en bild på mig och min papi från i somras! Grattis pappa på farsdag!

kickiburman/femme.se

 

 

 

2 reaktioner på ”Frågor och svar!

Kommentera