Postkodlotteriet!

Halloj!

Då var det fredag igen, kom precis hem efter några dagar på resande fot. Jag har jobbat med Postkodlotteriet och sminkat några vinnare så jag och en fotograf har rest runt i 3 dagar. Vi började med att flyga ner till Skåne för att sen flyga upp till Gällivare och sen var vi i Örebro och avslutade på hemmaplan i Stockholm. 🙂 Här kommer lite bilder ifrån dessa dagar 🙂 Visar er sminkbilderna när dom är färdiga!

Det var inte så mycket folk på Storgatan i Gällivare 🙂  Kallt, snö och otroligt vackert!

I Örebro var vi till en chokladfabrik(!) Den lyckan jag kände då haha!

Ikväll blir det en lugn kväll framför Idol, ska sova ikapp mig lite och ladda batterierna för morgondagens festligheter. Vem hejar ni på i Idol? Jag tycker alla är duktiga men hejar liiite extra på Kevin då jag är ifrån Sundsvall 🙂

 

Kommentera