10 reaktioner på ”Hairstyle!

 1. Hej kicki!
  Jag är grymt intresserad av smink och alla dess tips så ingen är gladare än jag för att du börjat här:D!
  Tänkte fråga dig, jag har alltid haft ”bebishy” inte ens någon finne i högstadiet,men för ca 2 år sen blev jag utbränd och mådde kass och i samband med detta fick jag världens sämsta hy. Börjar med MD produkter och de hjälpte mig ngt enormt men fick även gå på antibiotika i 3 mån. Jag har använt mig av id foundation sen dess då de sägs att de är 100%mineraler och tom läkande?
  Men nu vill jag testa något nytt;) tips råd?
  Min hy är bra nu! Men har lite ärr på kinderna,så ngt som täcker bra.
  Kram nathalie

  • Hej Nathalie!
   Va glad jag blir, varmt välkommen 🙂
   Jag förstår precis vad du menar, jag blev också sjukskriven för utbrändhet i många år och min hy förändrades helt, fick ifrån bebishy till ”kaoshy”. Nu är min hy fin igen och jag använder mig av Dermalogica till hudvård. Du har helt rätt ang mineralsminket, det ska verka läkande 🙂 Jag ska ge lite tips på smink i bloggen i veckan så håll utkik!
   Stor kram och ta hand om dig! <3

  • Tack tack!! 🙂 Glad att du gillar frisyren, det kommer mera av sånt snart! Ha en fin dag!

Kommentera