Fantastisk kväll!

Hej fina ni! Igår hade jag planerat en lugn hemmakväll framför TVn och Idol, var så besviken att jag inte fick tag på biljetter till Jay Z som spelade på Globen men rätt som det var så fick jag en inbjudan till efterfesten så det var bara att kasta sig in i duschen och fixa till sig 🙂

Satte på mig en klänning ifrån Cos och körde på Stay ups som jag limmade fast på låren med Karlsons klister hahaha för dom ramlar alltid ner på mig 🙂 Nylonstrumpbyxor hatar jag att ha på mig för dom är så obekväma och gör så ont i midjan, varför finns det inga bekväma nylonstrumpbyxor?? Nåväl, så här såg jag ut ialla fall 🙂 Nyklippt i håret för dagen var jag också.

Vi började kvällen på Riche sen gick vi till Pontus och mötte upp några kompisar för en drink där, här är några av oss 🙂

Efter detta gick vi på efterfesten, dansade natten lång och kom hem runt 4.00 i morse, en helkväll med andra ord haha, så kan det gå med en planerad hemmakväll 😉

Vet inte vad som hände med våra ögon? 🙂

Avslutar med en bild på Timbaland, en av huvudpersonerna på festen, bilden lånade jag ifrån Finest.se.

 

Kommentera