TV4

Go kväll fina ni! Har ni haft en bra måndag? Jag kom precis hem ifrån jobbet, har varit på TV4 hela dagen/kvällen. Men vi tar det ifrån igår 🙂

Jobbade med Fotbollskanalen Europa som jag jobbar med varje söndag, ett otroligt härligt gäng 🙂 Just igår var Patrick Ekwall som är programledare för programmet borta på annat jobb så Anna Brolin hoppade in och styrde skutan 🙂

Jag lockade hennes hår med en kontång och allt smink är ifrån MAC.

Sen sminkade jag underbara Johanna Garå som alltid är med i programmet, fick ingen bra bild på henne men här är en bild ifrån veckan innan 🙂 Även hon sminkad med MAC 🙂

Här är hela gänget redo för sändning! 🙂

I morse var jag tillbaka på TV4 och då jobbade jag med Play off lottningen för VM kvalet som sändes mitt på dagen idag, även då var Anna Brolin programledare med Olof Lundh och Hasse Backe. Idag gjorde jag en slarvig fiskbensfläta på Anna och även jag hade en sån fläta 🙂

Här är en bild ifrån studion.

Efter detta program så jobbade jag med kvällens Jenny Strömstedt som sänds kl 23. Då sminkade jag bla denna underbara man, har jobbat med honom förut och härligare människa får man leta efter, han behöver ingen närmare presentation 🙂

Det var dagens jobb! Ha en fortsatt trevlig kväll! <3

4 reaktioner på ”TV4

    • Världens bästa/roligaste jobb om du frågar mig 🙂 Hjärtligt välkommen till min blogg 🙂

    • Hej Carin!
      Va glad jag blir att du gillar den! Ska visa i ett inlägg hur man gör steg för steg så håll utkik 🙂
      Kram!

Kommentera