Ladies Night!

I går kväll hade Ladies Night premiär, har någon av er sett showen eller tänkt att se den? Jag jobbade med denna produktion för några år sedan. Ett av dom roligaste jobben jag har gjort 🙂 Vi var ute på turné i ca 2 månader och jag sminkade ca 20 killar inför varje show, det var artisterna, dansare och musiker. Fantastiskt roligt! Man kommer varandra så nära när man jobbar så tajt tillsammans och då jag älskar musik och människor så var detta jobb som gjutet 🙂 Jag jobbade året då Peter Stormare var med, en helt underbar människa som jag lärde mig mycket av!

I jobbet ingick bla att olja in ”Bygglovs Mattes” kropp 🙂 Här är lite bilder ifrån turnén!

 

2 reaktioner på ”Ladies Night!

 1. Hej!
  välkommen till Femme!
  Jag har en fråga som inte alls har med Ladies Night att göra…
  Tänkte höra om du har tips på rengörings- och fuktighetsprodukter till yngre. Min 10-åriga son har sen en tid tillbaka fått små vita ”pluppar” på näsan. Inte finnar utan mindre och torrare… om du förstår hur jag menar. Har du något tips på produkter?
  Med vänlig hälsning Jessika

  • Hej Jessika!
   Tack och välkommen själv till min blogg 🙂
   Det är lite svårt att rekommendera något när jag inte har sett honom. Kolla på apoteket, där finns det en serie som heter ACO Face young vet jag som ska vara anpassad för yngre. Vad har han för ansiktstvätt nu?
   Det är ju så individuellt det där, ett märke som passar en person kanske inte alls passar en annan. Men kolla på apoteket.
   Lycka till!
   Vänliga hälsningar Kicki

Kommentera