Lockigt hår!

Har ni hunnit skrolla ner i bloggen? Har ni sett inläggen med ”steg för steg” till lockiga hår? Testa gärna och berätta hur det går 🙂 Fråga om något känns oklart! Ursäkta bildkvaliten här men fotade av datorn bara så ni skulle se vilka inlägg som finns 🙂 Lycka till!

2 reaktioner på ”Lockigt hår!

 1. Hej, vilken fin blogg!
  Jag har både plattång och locktång men får aldrig till det med dom rätta lockarna. Får jag lockar som ser bra ut, så hänger dom ut sig efter par minuter. Såg att du använde hårnålar innan du släpper ut lockarna, ska testa det.
  Ska pröva dina tips och se om jag får till de.
  Må så gott
  Ha en fin fredag

  • Hej!
   Ja det är viktigt att låta locken svalna innan man börjar kamma i dom!
   Använd alltid värmeskydd, spraya också lätt håret innan du lockar med en ”arbetsspray” inte ”fixeringsspray” den är för hård, avsluta med att spraya lätt med en fixeringsspray i stället. Du kan också testa en hårmousse, jag använder en ifrån Kevin Murphy som är superbra! Ta en klick och fördela jämt i längderna och kamma igenom innan du lockar! Lycka till!
   Trevlig helg! 🙂

Kommentera