Vilka är ni?

Det ska bli så oerhört roligt att blogga här på Femme! Tillsammans så ska vi göra detta till en intressant och rolig blogg att läsa, så min läsare vad vill ni läsa om? Jag tänkte ge er lite bakom kulisserna bilder, tips på frisyrer, steg för steg, sminkningar och lite ifrån livet i allmänhet. Hur låter det?

Jag är så nyfiken, vilka är ni? Skriv gärna någon rad och berätta om er själva och vad ni vill läsa om 🙂

Gick på stan för någon dag sedan och såg denna tröja, såg det som ett fint tecken att jag har hamnat rätt hos er 🙂

20 reaktioner på ”Vilka är ni?

 1. Hej, vad kul att du börjat blogga här…ser fram emot detta med spänning. Jag önskar se sminkningar för oss som börjat få rynkor, kring 40 år..fällor man ska undvika och tips som ”trollar bort”… Lycka Till med dina nya utmaningar. Kram <3

  • Hej hej! Varmt tack och varmt välkommen! Ska se till att fixa ett inlägg med tips om sminkning för en mera mogen hud. Trevlig helg! Kram!

 2. Hej,
  och välkommen hit! Ska bli kul med en ny bekantskap!
  Själv är jag 52 år bor med min älskade man,har 2 utflugna barn och 2 barnbarn som är vårat allt. Prioriterar träning och försöker att få i mig bra kost. Jag är intresserad av kläder och tycker det är kul med smink o hår men har dålig fantasi och kör oftast på det gamla vanliga så det vill jag gärna ha tips om.
  kram kram

  • Hej Annette! Varmt välkommen! Hoppas jag kan inspirera till att testa lite nytt 🙂 Visst är det härligt med träning? Trevlig helg, hoppas ni kan umgås med barn och barnbarn 🙂 Kram kram!

 3. Jag har precis hittat din blogg och är jätteglad för det!
  Ida Sjögren heter jag, vi jobbade ihop förra året när vi filmade finalerna av Obese på Rånäs Slott.

  Ser fram emot att läsa eftersom du gav mig så himla mycket bra tips om
  smink och för att jag vet hur snäll och gullig du är.

  Stor kram!!

  • Åhh heeej Ida, va skoj att ”se” dig här!! Hur mår du? Hur har du det? Är du kvar på samma produktionsbolag? Det var en härlig inspelning, programmet blev så fint 🙂 Hoppas vi får jobba tillsammans snart igen! Tusen tack för de fina orden <3 Hoppas jag kan inspirera och ge handfasta tips även här! Varmt välkommen till bloggen 🙂 Stor kram och trevlig helg!!

 4. Hej Kicki! Välkommen hit, hoppas vi får chansen att ses framöver och att du kommer att trivas här på FEMME ♥ Kramar Ulrika

  • Hej Ulrika! Tusen tack! Ja det vore jätteskoj att ses framöver 🙂 Jag är en flitig besökare på din sida, älskar att baka! 🙂 Trevlig helg, kram Kicki

 5. Hej och välkommen till Femme! Tycker det är jätteroligt med smink, alltifrån färgglada ögonskuggor till glammiga läppar. 🙂
  Jag är en tjej/kvinna som snart tar steget in 40 åringens värld. Min familj består utav 2 busbarn, en underbar man samt 3 jakthundar. Vi bor på Västkusten.
  Trevlig helg!/Louise

  • Hej Louise! Varmt välkommen till min sida! Va roligt att du gillar smink! Trevlig helg!

 6. Välkommen till femme!
  Alltid roligt med tips, tricks och inspiration från ett proffs. Kan man behöva då man som jag är lite över 40, som har två flickor- en tonåring/13 år hemma som börjar intressera sig för skönhet, samt en 9 åring med mundiarre. *skratt* Har även en härlig sambo, bor i radhus i Sollentuna utanför Stockholm. Älskar matlagning, gott vin, träning och hudvård/hår/makeup.
  Kramar i massor <3
  Linda

  • Hej!
   Tusen tack! Känns jättebra att få vara en del av Femme familjen 🙂 Hoppas du kommer gilla bloggen! Ska se till att få med lite tips till mammor som vill hjälpa sina döttrar med frisyrer och sånt 🙂 Varma kramar och ha en underbar helg!

 7. Hejsan och välkommen!

  Jag tycker det är kul med både smink, hår och mode. Hur man med relativt enkla medel kan glamma till sin vardag 🙂

  • Hej! Tack tack! Ja visst är det härligt att kunna glamma till vardagen, det kommer komma massa tips om sånt! 🙂 Välkommen och hoppas du kommer gilla bloggen!

 8. Anna här, din gamla biancokund från hembyn;)
  Det jag läsa är om det du upptäcker genom ditt yrke, dvs tips tricks och guida en stressad mor genom sminkutbudet.. Vilka produkter är bra liksom? Där står man, skall ha en låt oss säga mascara. Finns 17000 st att välja på. Slutar alltid med att jag åker hem utan ny mascara, för Vem ska man välja?:0 🙂
  Och såklart, bilder!:)
  Och hårtipsen Kicki! Tack!

  • Heeej Anna!!
   Åh så himla glad jag blir att du följer med mig hit 🙂 Varmt välkommen!!
   Maskaror är en djungel så jag förstår dig, själv kör jag på Loreals Volume Million Lashes just nu men jag ska göra en maskaraguid här på bloggen så håll utkik!
   Trevlig helg fina du <3

 9. Vad roligt med en skönhetsblogg!

  Jag skulle gärna vilja ha tutorials på hur man stylar kort hår och hur man sminkar en vardagslook på typ 5 min innan man stressar iväg till jobbet.

  Välkommen till Femme!

  • Hej Anna!
   Tack snälla! Känns jättespännande att få vara med och blogga här 🙂 Ska se till att fixa inlägg på styling och vardagslook 🙂

   Vänliga hälsningar Kicki

 10. Vad roligt med ett nytt ansikte, välkommen! 🙂

  Tycker det låter jättekul med ”bakom kulisserna” inlägg, också tips på hår/makeup som går hyffsat fort (till vardag) är i alla fall jag intresserad av och gärna steg för steg beskrivning 🙂

  Ha det gott!

  • Hej!
   Tusen tack!! Då har du kommit rätt för det är exakt det jag kommer bjuda på här i bloggen 🙂 Välkommen!

Kommentera