Work mode

Jag fullkomligt älskar mitt jobb, att få jobba med det man älskar förstår jag inte hör till vanligheten, allt för ofta hör jag många som pratar om veckorna som rena transportsträckor till helgen och ledigheten, för mig är det otänkbart att jobba med något som jag inte med glädje sysslar med varje dag. Jag nyper mig själv i armen ofta och är så tacksam för allt!

Veckan har innehållit både tvjobb och plåtningar. Började veckan på SVT, där kan man springa på en och annan bekant i korridorerna 🙂

Sen var det dax för ett fotojobb, där bjöds det på fika, försökte motstå in i det sista men tillslut så slank det ner en bulle ändå, darn.

I onsdags började jag dagen på TV4 och jobbade med ett program som heter Spotlight, sen åkte jag direkt till SVT och avslutade kvällen där med nyhetsjobb. Både på TV4 och SVT finns smink och hårprodukter så man tar bara med sig sina penslar 🙂 Väldigt smidigt. Där finns bla produkter ifrån MAC, Glo minerals, Lumene, Kevin Murphy och Blow. Toppenbra! På 4an använder vi hudvård och tvätt från Dermalogica vilket jag använder privat också, älskat! Men måste även tipsa om en riktig fuktbomb som jag nyligen har införskaffat och som jag varmt kan rekomendera!

I dag har jag jobbat med en helt underbar person som heter Olof Röhlander, han blev bla årets talare 2011, skriver böcker, föreläser och har en app som heter peppapp. Vi har jobbat tillsammans flera gånger och man blir så glad och fylld av energi varje gång man träffar honom och hans lika underbara fru Anna! Här kommer lite bilder ifrån dagens plåtning med honom. Det var den talangfulla Peter Knutsson som fotade Olof! Ett riktigt dremteam! 🙂

Nu ska jag umgås med min mamma som är på besök, ledig i morgon lördag men på söndag är det åter dax för jobb på TV4. Ha en trevlig helg alla ni och ta hand om er!

Kram ♥

Kommentera