Underbara TV4

I går var jag änligen tillbaka på jobbet, eller ett av dom rättare sagt, på TV4! Känns så himla skoj att köra igång igen efter lite ledighet uppe i norr! Programmet jag jobbade med heter Fotbollskanalen Europa och det är ett fantastiskt roligt gäng att jobba med! Började med att fixa Johanna Garå och jag gjode en volymbehandling på hennes hår och här är en bild på produkter/verktyg jag använde mig av och en före/efter bild!

Så här blev hon efter styling och smink 🙂 Hon var precis hemkommen från en solsemester och är en fröjd att sminka!

När killarna var fixade och klara ryckte jag av ett träningspass på gymmet som vi har på 4an, väldigt skönt! När jag kom upp till sminket igen så var det framdukat för fest 🙂 En av våra duktiga sminköser Lena Aspemar jobbar även som sylist och har gjort ett fantastiskt jobb på serien Familjen Holstein-Gottorp som hade premiär igår! Så vi hade en liten premiärfest som underbara kollegan Carolina Wester hade styrt upp! 🙂

Sen var det dax för live sändning för mitt program så precis innan går man och pudrar på alla och fixar det som fixas bör, här har Patrick Ekwall tagit en bild utan min vetskap när jag pudrar den långe Olof Lundh, tur det finns trappsteg att stå på för ibland räcker inte mina 1.70 till 🙂 Tjejen brevid fixar ljudet på honom.

Det var min söndagkväll på TV4, idag ska jag jobba på SVT! Ha en fin dag alla!

Kommentera