Slash Live

Halloj!

Denna vecka blev inte direkt så som jag hade tänkt, min axel låste sig och jag fick tyvärr avboka en massa jobb men så är det ibland, men nu är det bra igen, fick massage och sakta men säkert blev det bättre 🙂

I stället fick jag tid att gå på konsert, vilket är en av mina favorit sysselsättningar, denna gång hamnade jag på Bandit rock award, det som lockade var att Slash med band skulle avsluta kvällen med en hel konsert och det gjorde dom – fantastiskt!

Jag har ju jobbat med Slash så då var det lite extra roligt att se honom på scen 🙂 Fick en inbjudan av skivbolaget, och vi fick vara uppe på VIP området vilket var oerhört skönt och man såg jättebra därifrån, tack snälla Darren för allt!

Slash, Slash liveSlash, Slash liveSlash, Slash liveSlash, Slash liveSlash, Slash live

Avslutar med en bild på mig och Slash, denna är nog ett år gammal då jag jobbade med honom, fantastisk, ödmjuk, jordnära, vänlig och rolig kille 🙂

Kommentera