Rolig dag i studion

Hej på er!

Idag hade vi en rolig dag i studion, vi fotade pressbilder till ett nytt TV program som den underbara Pär Lernstöm ska vara programledare för. Har jobbat med honom tidigare och han är en fröjd att jobba med! Så här såg min dag ut i studion:

Började som sagt med att sminka Pär, använde Glo mineral på honom, vilket blir väldigt fint! Här fixar jag ögonbrynen 🙂

Sen var det dax för frukost, den var gudomligt god 🙂

Med på plåtningen var även Michael Jackson och Trinity från Matrix 🙂

En favorit produkt som jag älskar är denna från Joe Blasco, finns tyvärr inte att köpa i Sverige, snälla kollegan Anna Kokotos köpte med sig denna ifrån LA till mig. Den heter orange pro och är perfekt att ljusa upp under ögonen, runt näsvingarna och ”touch up” under dagen!

Malin som jobbar på TV4 och jag hade pratat ihop oss och körde på camouflage dagen till ära haha (nej det hade vi inte 🙂

Under dagen så ser man till att pudra näsor, bättra på läppstift och hålla koll på håret så dom ser fina ut!

Det var den dagen och här är jag 🙂 Avslutar även med en bild på Andreas Carlsson som vi gjorde för ett tag sedan i samarbete med Läkerol! Nu ska jag förbereda för morgondagens plåtning som sker utomhus på Djurgården!

Kommentera