Helgen! Konsert och jobb

Denna helg innehöll lite av allt, lördagen gick i nöjets tecken och söndagen var workmood delux!

Jag fullkomligt älskar livemusik och har alltid gjort! En artist jag har lyssnat mycket på den senaste tiden är Miguel och jag hade sett fram emot en livekonsert med honom länge, änligen äntrade han scenen på ett fullsatt Berns i lördags och bjöd på en heeelt underbar konsert. Gåshuden ville inte lägga sig och jag njöd och fylldes av ny energi som jag verkligen behövde! Han kallas för den nya Prince och artister står i kö för att få jobba med honom. Om ni inte har koll på denna snubbe så tycker jag att ni genast ska ändra på det 🙂

Efter denna underbara kväll på Berns med Johanna var det dax för söndags jobb, jobbade 11-23 på TV4. Började med Sportcentralen som fina Suzanne Sjögren är programledare för! Här är jag i studion och pudrar på henne 🙂

Hade sällskap i sminket med bla kollegan Medi som jobbade med Nyhetssändningarna. Anders som är Hallåa kom in och tog denna bild på oss som han la ut på TV4s facebooksida, så här fint skriv han där : ”Supertrevliga och duktiga sminköserna Medi och Kicki fixar oss som jobbar denna söndagskväll. Dom hälsar via Facebook och det gör även jag. Hoppas du haft en skön helg och får en bra vecka!// Anders i hallåt”

Sen jobbade jag med fotbollsprogrammet Club Calcio! Härligt gäng och här är en bild från studion minuterna innan sändning!

Så, det var helgen och nu laddar jag för en hektisk jobb vecka men startar med en ledig måndag 🙂 Ha en fin dag alla ni!! Ta hand om er ♥

Kommentera