Hej!

Varmt välkomna till min sida! Jag heter Kicki Burman och jobbar som frilansande makeupartist/hårstylist. TV, foto, reklam och shower står på min CV. Har bland annat jobbat med artister som Slash, Nickelback, Fun, Josh Groban, James Blunt, Seal, Regina Spektor och Flo Rida för att nämna några. Jobbar både på TV4 och SVT. Är så tacksam att få jobba med det jag brinner för! Denna blogg kommer innehålla lite av allt. Fråga gärna om du undrar något.

Det är jag som är Kicki!

Som sagt varmt välkomna! Jag har lagt upp lite inlägg från min gamla blogg. Hoppas ni kommer trivas här.

8 reaktioner på ”Hej!

  • Hej! Tack snälla!! Kommer säkerligen trivas jättebra! 🙂 Vilken fin blogg du har, gillar din stil 🙂 Kram!!

 1. Kul med ett nytt ansikte här på Femme! Ska bli roligt att hänga med dig här 🙂 Slash är för övrigt en av mina absoluta favoriter 😉

 2. Hej tjejen!
  Välkommen in i värmen hos oss på femme. Du kommer säkert att trivas precis som vi andra.
  Kram från Turkiet

  • Hej hej!
   Tusen tack!! 🙂 Turkiet låter alldeles underbart, själv befinner jag mig just nu i Sundsvall och snön(!) faller utanför fönstret! Kram!

Kommentera